A vasárnapi kiválasztás után Edina és Laci Robint hibáztatták az eredményért, ám előtte azt is megtudhattuk, hogy pár deci vodka miatt Dennis, Fanni és Dóri régóta tartó hármas szövetsége erősen meggyengült.

Történelmi párbaj jön a VV-ben

Edináék kiakadtak Robinra

 

A villában farsangi buli volt, ezért rengeteg italt kaptak a lakók, külön vodka adag jutott a fiúknak és a lányoknak. A fiúk természetesen hamar elfogyasztották az ő részüket, Dóri pedig elrakta magának Fanni fejadagját, amiből hatalmas problémák adódtak.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Fanni adagját ugyanis el akarta kérni Dennis, aki persze nem személyesen eredt az alkohol nyomába, hanem szerelmét küldte érte. Dóri pedig nem adta, mert bizony ki tudja, mit hoz még az este, kell az a vodka neki és kész. Dennis természetesen megsértődött, és Fannival a fürdőben megbeszélte, hogy ő tulajdonképpen sosem szerette Dórit, miközben Fanni helyeselve bólogatott, hogy ezt mindig is érezte, és ő sem tudja hova tenni a lányt.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Olaj volt a tűzre, hogy a műmellű lány a részegség egy bizonyos pontján kissé beborult, és nem részletezte Fanninak, mi a baja, viszont kint az udvaron Edinának és Robinnak kicsit mesélt arról, milyen nehéz a nagymamája nélkül, mert úgy érezte, Edina meg tudja érteni őt, hisz ismeri, milyen elveszíteni valakit. 

Nézegessen feszes és olajos testeket!

Közben Edina a buli egyik pontján elkezdte énekelni Ruzsa Magdi Szerelmes vagyok beléd című számát a kint beszélgető Lacira nézve, aki könnybe lábadt szemmel beiramodott, megölelte Edinát és zokogni kezdett. Micsoda érzelmek, micsoda mélység!

A buliban még egy érdekes dolog történt, mégpedig az, hogy Dóri és Laci végre beszélgettek egy jót, amolyan igazi részeg beszélgetés zajlott le közöttük, kis tánccal a végén. Ki tudja, mi lesz még itt, gyerekek.

Nézegessen még több animgifet a villából!

Másnap, mikor Dóri magához tért, eszébe jutott a tegnapi vodkás para, és miután kicsit beszélgetett erről Fanniékkal, akik elmondták, hogy nem esett túl jól nekik, hogy nem adott a piából Dennisnek (helyesbítés, Dennis ezt mindig csak akkor mondta, amikor Dóri nem hallotta), Dórinak egyszer csak felnyílt a szeme és rájött, mi folyik itt. Úúgyhogy fogta és bevitte Fannit a nyugiba, ahol elmondta, hogy a fasza kivan, hogy állandóan azt érzi, bizonyítania kell nekik a barátságát. Hogy ha 90-szer ad nekik, az teljesen természetes, de ha egyszer véletlenül nem, akkor már attól kell félnie, mit gondolnak róla és nem szeretik. És ha bárkivel beszél a villában, attól fél, hogy azt gondolják, hogy ő átállt máshoz, és neki ezzel tele van a hócipője, és mostantól inkább egyedül játszik, mint hogy ezen parázzon. 

Nézegessen még több animgifet a villából!

Dennisnek is próbálta elmondani, amire jutott, aki természtesen szokásához híven mellébeszélt és nem állt bele a dologba, csak viccelődött, hogy:

"Téged elvittek az ufók?"

Fanni bármikor megujjazná Edinát

Ezután a kiválasztást követő beszélgetésekről készült bejátszót tekinthettük meg, amelynek lényege tulajdonképpen az volt, hogy Laci bociszemmel ült az udvaron magát sajnáltatva és Robint anyázta, amiért úgy döntött, ahogy. Szerinte, ha ők is egész nap a nyakára jártak volna, mint Dóri, lehet, hogy másképp döntött volna az ülve pisilő srác. 

Edina szerint is hányingert keltő döntés volt, és nem érti, hogy lehet egy szerelmespárt kiküldeni párbajra. Mintha egyébként bárki is kényszerítette volna őket, hogy párt találjanak, mintha a VV7 egy párkereső műsor lenne, ja. Bent közben Dennisék anyázzák a kintieket, nem tudják, ki mögé állnak majd, de inkább Laci felé húznak, mert úgy érzik, ő csak egy áldozat, és bár tudják, hogy a helyzet drámai, de mégis csak ők tehetnek arról, hogy ez így alakult, hiszen szabályt szegtek. Ja, meg a jeleiteket is ők pakolták Lacira.

Dennis bevallotta, hogy szexmániás

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!