Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VV Macit újrahasznosította az RTL



A villa apukája már szerepelt a csatorna Segítség, bajban vagyok! című műsorában tavaly. Abban anyuci pici fiát alakította

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

VV Maci nem először van képernyőn, korábban is úgy gondolta a csatorna, hogy kamerakompatibilis. A fiú ugyanis a Segítség, bajban vagyok! című reality sorozatként meghatározott műsorban szerepelt még 2013-ben. Talán nem véletlen, hogy pont most ismétlik ezt a remek 44. részt.

Való Világ 7: Lebukott VV Maci - fotó

 

Maci a szerepe szerint egy anyján élősködő 31 éves fiút alakított, aki kibukott azon, hogy dolgoznia kell, hiszen még a kaját is minden nap a mama varázsolta az asztalra.

A sztorinak egyébként pozítiv vége lett, becsajozott és még életben is maradt. Amúgy ugyanaz a pörgettyűs nyelv, ugyanaz a mozgás, ugyanaz az arc, mimika, mint most bent, a különbség csak 35 kg. 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

0 Tovább

Koktél és pettingelés a nyugiszobában



A házastársi szerepet kétség kívül az Edina-Laci páros játszotta el a legjobban. Kicsit egymásba is gabalyodtak az esti parti alatt, ahol Fanni megint sokat ivott és nem bírt parancsolni a libidójának. Maci csalódva a házaséletben szobára vitte Vikcsut.

Dennis megfarkalta a mosott zoknit is

Lassan már az egész ország tudja, hogyha VV Fanni iszik, akkor garantált a szórakozás a társaságában - márpedig a kócos lány rendesen iszik. A házastársi játékkal mit sem törődve bevallja Macinak, hogy neki igazából három „pali” tetszik a villából, de ő nincs közte.

Maci látszólag beletörődik és közben mindenkinek elmondja, hogy Fannikának megint „rezeg a pöcke”.

 

Dennis kihasználva a lány túlérzékenységét hagyja, hogy rámásszon egy gyengébb pillanatában. Miután Reni felajánlotta Fanninak Ádámot, Fanni egyből le is smárolja a srácot, akit a WC-ben ér utól. Ádám után Dórival csőrözik egy kicsit, majd Macival egy jókora veszekedés után fekszenek be a hitvesi ágyba.

Veszélyben Reni esküvője?

Fanni nem sokáig bírja Maci irgalmatlan hangos horkolását így Dennis mellett keres nyugalmat. Reggel megtudjuk, hogy a nagy nyugalomban Dennis belemártotta az ujját Fanni mézesbödönébe. A lány önmarcangoló magatartását már nem hisszük el, ahogy Maci sem, aki csalódottságában új préda után néz. Vikcsura veti ki a hálóját, aki önként úszik bele.

Nézze meg Fannit sima hajjal!

Maci egész nap a szobát díszíti, koktélt készít, majd az est közeledtével a pár izgatottan veszi birtokba a fészket. A koktél elfogyasztása után gyorsan vízszintesbe kerülnek, Maci masszíroz  és keze egyre lentebb csúszik.

Vikcsu eleinte hagyja, Maci egyre hangosabban szuszog s bevallja, hogy nem akar szexelni, csak egy kicsit játszani, de aztán mégis kibújik a szög a zsákból. Vikcsu visszautasítását kissé felháborodva reagálja le a medve, ilyenekkel mentegetve magát, hogy

"Hát, de csak egy kis petting!"

Mégsem Dóri a legostobább csaj a villában

0 Tovább

Szeretet van: Fannit mindenki nyalhatná



A villalakók elkezdtek üvegezni, így Edinának volt esélye felizgulni, Dennisnek pucérkodni, Daninak szőnyeggel szexelni. Dávid fülébe belenyaltak, Fanni meg annyira cuki, hogy mindenkinek megengedné, hogy a nyelvével érintse. Hogy hol, az nem derült ki.

Laci kijátszotta utolsó kártyáját, szakított az álompár

Napi program lehet Edinánál, hogy cigánykereket hány a nappaliban, most viszont meg is tapsolták páran. A túlmozgásos lány pont ott tartotta karban a testét, ahol Dávid arról számolt be Macinak és Dennisnek, hogy megfogdosta Zsut éjszaka. A hölgy hat órával az érkezése után máris ráizgult egy bentlakóra, biztos azt gondolja, aki áll, az lemarad, ezért gyorsan markolt.

Maci le is ribancozta, Ádám alig hitte el, hogy Dávid máris hódított, Reni pedig csak egyszerűen nekiesett, mert nagyon utálja. Ennél sokkal üdítőbb volt megnézni, mit csináltak üvegezés címén: Daninak szőnyeget kellett szeretnie, Dennis chippendale show-t adott Edinának, aki igencsak élvezte. "Lassan csinald, hogy ne kapjak traumat " - mondta és olyan szerencsés volt, hogy meglátta a fiú Godzilláját is.

Vikcsunak Dávid fülébe kellett belenyalnia, ezen egy másodpercet sem hezítált, ment és tette a dolgát. Zsunak a melleivel pedig Maci fejét kellett átölelnie. Megtette. Fanni pedig bevallotta, ő mindegyik fiúban szeret valamit, illetve vonzónak lát, így "mindenki nyalhatná".

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Maci a lefekvést követően one man show-t nyomott, amelyről csak másnap derült ki, hogy kamu volt. És csak Dávid számára, aki egyelőre tartja a száját, mással nem osztotta meg a titkot. Maci alvajárást szimulált, állítása szerint azért, hogy felmérje, kire számíthat, kit érdekel az, hogy vele mi van. Gyakorlatilag mindenki megmozdult azért, hogy segítsen neki. Hiteles alakítás volt, gratulálunk.

Mióta kiderült a villalakók számára, hogy van szimpátiaszavazás, Laci attól parázik, hogy őt küldik haza a nézők szerdán, ezért gyorsan tisztázni is akart mindent Dórival, aki lekoptatta. Annyira belepörgette magát ebbe a trackbe, hogy Dennis csak úgy tudta leszerelni, hogy fogadtak: ha mégegyszer szóba hozza, hogy ő esik ki, egy napig meztelenül járkál a villában.

Minibrekingek:

- a Hegylakó kezet mos miután könnyít magán

- Zsu melleit Dennis megnézte zuhanyás közben

- Fanninak csak tangája van

Így szexel egy igazi medve

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Maci a C-pontot kereste Fannin



A hónaljujjazás egy olyan vonat, amely még csak most indult el a pályaudvarról. Lehet, divatot teremtett Maci.

Így szexel egy igazi medve

Az RTL Klub kiküldött egy stábot az utcára, hogy megtudják, mit szólnak az emberek Maci ujjazásához. A legtöbben megrökönyödtek, de volt, aki nevetett és olyan is akadt, aki azt mondta: elkezdi nézni a VV7-et Maciéknak hála.

Egy szakértő szerint a C-pontot kereste a hölgyön, amit látottak után ő is ki akar próbálni otthon az asszonyon. A kedvencünk az a hölgy, aki komolyan azt mondta: ő ezt nem szeretné átélni, főleg nem Macival.

Fannit mindenki nyalhatná

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!

0 Tovább

Így szexel egy igazi medve



Maci már korábban is megvillantotta nyelvtudását. Tegnap este felelsz vagy mersz játékkal múlatták az időt a villalakók, ahol volt lehetősége - igaz csak szavakkal - egyszerre több nőt is kielégíteni.

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Maci lassan kezdi a verbális izgatást: lábujjat csókol, köldököt izgat képzeletbeli partnerén, miközben a többek be-beszólogatnak a zavarban kicsit sem lévő társuknak.

Dennistől megtanulhatjuk a puzitó kifejezést, amelynek ismeretét Maci azonnal le is tagadja.

0 Tovább

Ezt Maci anyja el se fogja hinni



A nagydarab srácnak sikerült együtt zuhanyoznia Edinával is Vikcsuval. Meg is mosták egymás hátát. A mellfogdosás sem maradt el.

Nyolcadiknak három mozihős költözik a villába

Maci úgy érezhette, születésnapja van, hiszen két nőt sikálhatott a zuhany alatt. A lányok viszonozták a kedvességet és tudták, ezzel a produkcióval bekerülnek az esti összefoglalóba.

 

Edina túlmozgásos lányként végigtáncolta a bulit, Vikcsu próbálta utánozni majd a melleiről sírt egyet Macinak, mert nem szereti őket. A fiú szerint semmi baj nincs velük, sőt. Meg is foghatta, hogy meggyőződhessen róla, nem szilikonból vannak. 

Edina jó hosszan a szemeit mosta, majd borotválkozni kezdett, eközben Vikcsu rengetegszer beszappanozta magát, nem kímélve ezzel a környezetet. 

Beköltözött Edina, a jó illatú

0 Tovább

Nyolcadiknak három mozihős költözik a villába



A nyolcadik utas a villában Maci lesz, akinek kevés, de minőségi barátja van a való életben.

Maci eddig Dj-ként dolgozott, illetve egy biztonsági cégnél volt vezető pozicióban. Álltólag szerették a kollégái, ugyanakkor arról is beszámolt, hogy volt már rá példa, hgy felemelte a hangját. (Ki nem?)

0 Tovább
1234
»

Hirdetés

Facebook