Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maci azt képzelte, minden csaj rajta pörög



A villalakók kaptak egy bikát, amit mindenkinek meg kellett ülnie. Maci közben arra gondolt, a csajok rajta lovagolnak.

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék

Dani és Reni csapatának össze kellett mérnie magát. A feladat az volt, hogy az elektromos bikán minél tovább kellett fent maradni. Dani csapata magasan verte Reniéket.

0 Tovább

Maci és Reni előtt szexeltek Dennisék



A pár egyre több gátlástól szabadul meg. Az is igaz, hogy nászéjszakát is egy ország előtt hálták el.

Fanni bekapta Godzillát

Maci, Reni, Fanni és Dennis a nyugiszobában feküdtek le aludni. Míg Maci hózta a lóbőrt egybekelt az ifjú pár. Reni a másik oldalára fordulva aludta át az eseményt, lehet azért, mert Maci olyan hangosan horkolt közben, hogy senki nem hallotta a nyögéseket tisztán.

0 Tovább

Éhhalál fenyegeti Macit



Maci koldusbotra jutott, miután Laci elorozta tőle a bolt üzemeltetésének jogát. Fanni bizonyítana a csigatésza készítéssel, de nincs tisztában a csigatészta fogalmával. A szappanfőzőknek sima napjuk volt, a seprűsök megszenvedték a munkát.

Ármánykodás munkaszünetben

Miután Laci szuperképességét latba vetve megszerezte a VillaBolt üzemeltetési jogát Maci koldusbotra jutott, ha nem talál ki valamit, éhen fog halni. Ezért masszázzsal házal a lányoknál, akiket szintén nem vet fel a krajcár.

Fanninál sem jár sikerrel, aki nem szeretne hitelre masszíroztatni, helyette inkább a csigatészta készítésben szeretne jobb eredményt elérni, mint az első nap.

0 Tovább

Zsu kárörvendése kiverte a biztosítékot



Macinak se állása, se pénze és csak a nappaliban aludhat. Ez boldoggá tette Zsut, Robint és Lacit is.

Maci pitiáner lett

Kétezer forintot akart fizetni Laci, hogy Maci aludjon kint és ezzel mindenki jól járt volna a villában. A horkológépnek így lett volna pénze azután, hogy elvesztette a bolt üzemeltetés, a többiek pedig nyugodtan aludhatta volna. De kaptak egy levelet, melyből kiderült, Maci földönfutóvá vált és csak a nappaliban aludhat. 

A levél felolvasása közben Zsu és Laci, illetve Robin tapsolt és nevetett, Ádám pedig alig bírta tartani magát. Maci persze ezt a szívére vette, de kizárólag Zsura koncentrát, őt támadta, amiért örült a nyomorának. Steven Segalként csak annyit mondott:

Fogsz te még sírni, ha ennyire szemét vagy velem!

Aki beleszeretett Maciba, ne nézze meg ezt a videót, mert akkor végetér egy álom. 

Boldogok a szappanfőzők

0 Tovább

Maci pitiáner lett



Laci igénybe vette a szuperképességét, amin Maci megsértődött. Így az elegancia és ő két külön univerzummá szakadt.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

A munkáshét első napján döntött úgy Laci, eljött az ideje, hogy a szuperképességét felhasználja, és átvegye a boltot Macitól, aki addig a pontig nagyon élvezte, hogy végre "hatalma" lehet. Nem kicsit lepődött meg a fiú, mikor Laci a nagy boltavatáskor megkongatta a harangot.

 

Vikcsu élő adásban kurvázta le Zsut

Maci ezután abban lelte örömét, hogy nem osztotta meg a trónfosztóval az egyik legfontosabb információt, vagyis, hogy nem lehet a tulajdonosnak korlátlanul  fogyasztania, neki is fizetnie kell mindenért. Tette ezt úgy, hogy ő sem értette az üzemeltetés szabályait, így külön rákérdezett erre a részre a Főnöknél. 

Maci nagyon megsértődött azon, hogy elvitték a játékát, ráadásul munkanélkülivé vált, és még állást sem ajánlott neki senki. A bosszú viszont nem jött össze, és már második nap este tudta Laci, nincs ingyen semmi. De ezt arccal nem vállalta Maci, súnyított, mikor a Főnök rákérdezett, hogy minden fontos dolgot közölte az átadásnál. 

Miután Laci rájött, hogy Maci meg akarta vezetni, bosszút esküdött. 

Ármánykodás munkaszünetben

0 Tovább

Fannit a szoláriummal szívatja a Troll Bt.



Egy félresiklott pénisz miatt Fanni lett a Troll Bt. következő áldozata. Elhitették a szoláriumfüggő lánnyal, hogy ezentúl a melák Maci kívánságait kell lesnie. Fanni ezt személyes támadásként élte meg.

Fanni nem szexel többet

Úgy indult, hogy Dennisnek nem jött össze az éjjel Fannival, és csalódottságát reggeli pocskondiázással vezette le. Fanni vevő volt erre, vissza-visszaszólt, amiből megtudtuk, hogy Dennisnek kisebb a farka, mint gondolja. Ezt követően lépett akcióba a Troll Bt.

Maci lámpaoltás után beosont jó éjt kívánni a közös szobába, s elmondta Fanninak, hogy Dennisnek elege lett az egészből és átadta a szolibizniszt neki.

0 Tovább

Maci majdnem elélvezett a kanapén



Mert Dóri masszírozta. Ha ez nem lenne elég, még Dóri is nyögött - kérésre - a kényeztetés közben.

Döbbenet: Maci megujjazta Fannit

Dennis meg akarta viccelni Fannit azzal, hogy azt hazudja, átadta a szoliztatás jogát Macinak, így most a dagi fiú kedvében akartak járni a napozni vágyók. Dóritól Maci egy masszázst kért, meg is kapta.

Ez az amire gondolok? A gumidinnyék?

- kérdezte Maci mikor Dóri mellei hátulról karamboloztak a fejével. A vidámság csak ezután kezdődött, hiszen nem mindennapi kéréssel fordult a nagymellűhöz a nagytestű.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook