Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dennis furcsa dolgot kért a zuhany alatt Macitól



A két férfi egyszerre volt a fürdőben. Nem, nem az történt, vagyis nem egymást szappanozták be, de majdnem.

Büdös férjet választott a királynő

Maci gyanútlanul ténfergett a fürdőben, mikor Dennis elkapta. Megkérte borotválja meg ott, ahol ő nem látja és nem is éri el. Szerencsére ehhez a meg kellett fordulnia, vagyis nem hereborotválásról, hanem tarkó és hátszőrtelenítésről volt szó.

0 Tovább

Büdös férjet választott a királynő



Zsu királyi kezei közül lassan kicsúszik az irányítás, ezért felső sugallatra úgy dönt, hogy követve II. Erzsébet példáját, férjet választ magának. A kínálat szegényes, a választás több mint meglepő.

Fanni belepisil lavórnyi fürdővizébe

A fiúknak nem sok kedvük van Zsu férjét még akár csak játékból is alakítani, így Laci nagy ötlete nyomán megtesznek mindent, hogy királynőjük hitvesének Macit válassza.

Maci is megtesz ezért mindent: Lacival bezselézteti, és igen alaposan megfésülteti a haját, arcára a soknál is több arcvizet tesz, és még a már korábban is látott kackiás bajuszt is felrajzoltatja magának. A társai csak úgy hívják: Zsan Balzsam.

0 Tovább

Dennis három napig nem nyomul Fannira



Fanni fogadás tárgya lett. Maci és Dennis megállapodtak, aki veszít: főz vagy masszíroz.

Edina Lacin kézimunkázott

Miközben Ádámot zavarta, hogy Laci Robinnal akar edzeni, addig Fanni és Dennis szépen összeveszett. A komisz most a nappaliban nyúlt be Fanni fehérneműjébe, ami egy cseppet zavarta a lányt. Szólt is neki, mire a reakció annyi volt, jó akkor többet nem érek hozzád.

0 Tovább

Macinak elege van Fanniból



Naponta ötvenszer üvölt, ami a Pitiáner szerint már túlzás. Különben is elege van abból, hogy állandóan veszekednek Dennisszel.

Edina sírva fakadt Laci miatt

Kollektív büntetés gyanánt reggel megjelent Ferenc mester, akinek az volt a feladata, hogy kegyetlenül megmozgassa a lakókat. Rendesen végezte a dolgát, ordibált is velük meg minden, aminek meglett a hatása: mindenki kussolt és csinálta, amit kellett. Maci is, akinek nem lehetett egyszerű a fizikai megterhelés ébredéskor, reggeli helyett.

0 Tovább

Sokkoló volt karácsony másnapja



Felvirradt karácsony másnapja és a villa karácsonyfája alatt ott vártak türelmesen azok az ajándékok, amiket a családjaik küldtek a bennlévőknek. Hogy egy szem ne maradjon szárazon, az ajándékbontás után a személyre szóló videó üzeneteket is bejátszották a szerkesztők.

Zsunak megint van kitől félnie

Idilli reggeli kép fogad bennünket a karácsony másnapi összefoglaló első bejátszásánál. A lakók békésen, szinte egymás hegyén-hátán alszanak. Edina kel fel elsőként, és álmélkodik nagyon, amikor felfedezi a karácsonyfa alá tett sokzacskónyi ajándékot. Dórinak szól először, de a hír igen gyorsan körbejár, és már mindenki bontogat. Laci pólót és egy plüss majmot kapott, szerinte azért, mert otthon is így hívják.

Dóri egy párnát kapott rajta az anyukája és a kutyája fényképével. Ádámnak két pólót küldtek otthonról oltári nagy Juventus F.C. címerrel és VV ÁDÁM felirattal díszítve. Fanni egy plüss kutyát, ami állítólag az otthoni ebre hasonlít, egy mancslenyomattal is ellátott képeslapot és bon-bont talált az ajándékzacskóban. Dani az intellektuális oldalát díjazta az ajánéknak, így inkább a levélnek és a fényképnek örült, mintsem a plüss Micimackónak.

0 Tovább

Fanni sikítva örült a karácsonyi ajándékának



Egymást ajándékozák meg a villalakók, de az nem derüt ki, mennyiért lehetett vásárolni a másiknak. Ez az időszak nem Zsu diadalmenete lesz.  

Zsunak megint van kitől félnie

A karácsony a villalakókat megrendítette, mindenki egy  kicsit kedvesebben tolta, talán csak Maci volt az, aki most sem bírt a vérével, bántotta Zsut. A lakóknak egyébként ki kellett húzniuk, kit lepnek meg a nagy napon, így kaphatott Dóritól ajándékot Fanni és Robintól Dennis. 

 

A leghangosabban örülő címet Fanni kapta, aki egy smink-korrektortól dobott hátast. Dani nagypapás ajándékát viszont senki nem fogja irigyeni, hiszen 8 pár zokni egy büdösnek kikálltott ember számára sem felemelő, meg egyébként sem.  

Ketten is kaptak pólót (Dennis, Maci), Dóri egy fotóval lett több, Zsu egy bögrével, Robin egy waxszal,  a többiekét viszont már nehéz lett volna megjegyezni. A jóhangulatú ajándékozást semmi nem zavarta meg, csak az ríkatta meg a srácokat, hogy lehetetett hazaüzenni is. Nyilván enné a feladatnál vérzett el Zsu, aki fiának alig bírt szépet mondani, mert folyamatosan sírnia kellett.  

Ellenfelével csókolózott Dóri

0 Tovább

Laci és Ádám csicskáztatta Macit



Ezen a héten Zsu a felelős a villaért, és bár megkérte a másik cspatatot, akikmost éppen indiánok, hogy takarítsanak, de nem sikerült a fiataloknak rávenni magukat. Büntetést kértés kapott rájuk.

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Zsu büntetést kért a lustálkodó indiánokra, akik nem voltak hajlandóak kiüríteni a hamutálakat sem, de arra senki nem gondolt, cserébe három szankció közül is választhatnak.

Azonban csak egy volt belőle kellően gonosz, így amellett döntöttek,: Maci költözzön be a házba és álljon a rendelekezésükre.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook