Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bilincs került az alfahímre



Nem teljesítették a napi feladatot a VV7 szereplői, ezért megbilincselték őket.

Egészségesen ébredtek a fiúk, a lányok nem kevésbé. Laci néhány csuklómozdulattal gesztusértékű rántottát dobott össze a társaságnak, majd Dórival megmasszíroztatta magát.


0 Tovább

Nyolcadiknak három mozihős költözik a villába



A nyolcadik utas a villában Maci lesz, akinek kevés, de minőségi barátja van a való életben.

Maci eddig Dj-ként dolgozott, illetve egy biztonsági cégnél volt vezető pozicióban. Álltólag szerették a kollégái, ugyanakkor arról is beszámolt, hogy volt már rá példa, hgy felemelte a hangját. (Ki nem?)

0 Tovább

Beköltözött Edina, a jó illatú



Az első összefoglalóból kiderült, hogy a fiúk nem sokkal a beköltözés után fogadást kötöttek.

Laci nagy ötlete volt, hogy aki először egy lányt magáévá tesz, annaka többiek egy kívánságát teljesítik. Pont ennek a jegyében telt az első napjuk, vagyis mindenki ráhajtott valakire. Laci persze Dórira, Dennis és Dani Fannit próbálta puhítani. Vikcsut senki nem akarta megmászni. Egyelőre!

Laci bevallotta a titokszobában, úgy érzi, Dennis lesz az ő embere, Daniból ugyanis nem nézi ki, hogy tökös lenne Mondjuk szereti a Hegylakót, de szerinte ármánykodik és sunyi is.

0 Tovább

Felkészül: Edina



A villába ma este Edina költözik be.

Edina 22 éves, a halak jegy szülötte és eddig felszolgálóként dolgozott. Gyerekkorában véletenül felgyújtotta a házat, de az isteni gondviselésnek hála megmenekült.



Edina nyugodt, visszafogott lánynak tűnik, aki a szexen kívül mindent megtenne a győzelemért, és kedvenc könyve Móricztól a Légy jó mindhalálig.

A napi összefoglaló és Edina beköltözése hamarosan kezdődik!

0 Tovább

Betartotta ígéretét az aktmodell



Dóriról már a bemutatkozó kisfilmje is sejteni engedte, hogy nem a levegőbe beszél.

A címlaplány korábban azt ígérte, meztelenül zuhanyzik majd, ahogy ezt otthon is szokta. A kamerák előtti efféle magamutogatás egyáltalán nem áll távol a szőke lánytól, aki saját bevallása szerint több férfimagazin címlapján pózolt már.

1 Tovább

Laci egyszerű, mint egy bot



A beköltözés előtt a játékosok egy hotelben hédereztek, amelyről egy rövid kisfilmet is láthattunk, mármint arról, ki hogy töltötte ki ezt az időt. 

VV Dóri szelfi pózban a tükör előtt a fésűjéhez beszélt, amely elárulta neki, hogy ő nyeri meg a versenyt, akkor is ha nincs egy rongya sem, és meztelenül kell majd a fináléban helyt állnia. 

 

Vikcsu igazi ínyenc módjára tubusos tejszínhabot tolt a szájába, amelyet bonbonokkal bolondított meg.

Dennis ismét azt a képet próbálta erősíteni a nézőkben, hogy ő egy igazi vadkan, ugyanis egy újságnyi csajra izgult rá, a szájával pedig maszturbálást imitált. Tejóisten. 

Laci, a drága, pedig keresztrejtvényt fejtett: két betű, házőrző, erre gond nélkül beírta: ló. Szeretnénk mi az ő világában ostobák lenni. Úgy tűnik, mindenki kimaxolta azt a bizonyos fél percet.

0 Tovább

Dennis élő adásban rúgta ki a csaját, sőt! 



Idejekorán, bénán és megfontolatlanul szabadult meg a nőjétől a komisz kéménybélelő, aki csicskának érezte magát a család női mellett.

Láthatóan Dennist is meglepte, hogy beköltözéskor kidobta a nőjét. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, amit először gondoltunk, tudniillik hogy tuti előre megrendezett jelenetnek vagyunk a tanúi. Lehet, hogy nem, úgy néz ki, ez a fiú tényleg ennyire buta. Egy ócska "többet érdemelsz nálam" szöveggel koptatta le a lányt úgy, hogy ezzel gyakorlatilag el is vesztette a helyszínen artikulálatlanul neki üvöltők több mint felét.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook