Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ádámot mindenki elküldte az anyjába



Ne csoda, hiszen ő sem angolkisassznyként távozott a villából. Mondjuk Fanni túllőtt a célon.

Robin végre rámehet Dórira

Ádám búcsúlevele sokakat felbosszantott, így nem volt mézesmázas az elköszönés tőle. Dóri felháborodottan beszélt, örömét fejezte ki, hogy nem látja többet, Dennis elegánsan reagált, aztán jött Robin, aki nehezményezte, hogy lelangyízta, de hozzátette, jobban bízik magában, hála neki.

0 Tovább

Kiderült Fanni intim titka



Ádám a búcsúlevelében nem viccelt, nagyjából mindenkit leoltott. Fanni és Zsu kapta a legnagyobbat.

Egynapos orgiát ígért Fanni Dennisnek

Ádám búcsúlevelében lesunyízta Macit, Dóri lelkét sem simogatta, aztán Fannit vette elő. A lábszaga rettenet, írta, majd Dennis következett. Vele egészen kiméletesen bánt el, aztán Robint lelangyizta, majd hozzátette, ülve pisil.

0 Tovább

Robin végre rámehet Dórira



Az első olyan párbajon vagyunk túl, amit olyan kihívó nyert meg, aki magára pakoltatta  a jeleket. Ezzel villatörténelmet is írt Buddha. 

Reni szelleme kísért a kiválasztás alatt

Robin és Ádám párbaját mindenki szorosnak gondolta, legalábbis a lakók közül. Ehhez képest a majdnem kétszer annyian szavaztak Robinra, mint Ádámra. Laci barátjának a kampányfilmje és a sajtótájékoztatója jobb volt, mint Robiné, sőt a kortesbeszédet is sikerül olyanra kanyarintania Lacinak, ami közben nem aludt el a néző. Mégsem nyert Ádám.

Robin a kampányfilmjében felmosott, a sajtótájékoztatóját a szeretet lengte át a kortesbeszéde alatt pedig mi éreztük kínosan magunkat. Köszönjük Dennis! Mégis ő nyert. A titka vélhetően az, hogy mindenkivel kedves, mindenkivel elnéző, a gyengéket segíti, az árvákat felneveli, a virágokat megsimogatja és hát ilyen ember nem sok van ebben a csapatban. Gratulálunk a 65,77%- hoz.

Eltaktikázták a jelölést a villában

0 Tovább

Ennél nem lesz rosszabb: énekeltek a villalakók



Feladat vagyis kötelező volt. Ez az egyetlen mentségük.

Ilyen egy szilveszteri buli a villában

Miután szavaltak és táncoltak, énekelniük is kellett mindenki bánatára. Fülhallgató nélkül meg se próbálja megnézni a videót, ha nem akar közutálat tárgya lenni. Nem tudjuk eldönteni ki volt a leggázabb. 

Dóri menthetetlenül béna, Zsu az az amatőr, akinek a világ legjobb énektanára is kevés volna. Ádám is szerencsétlen, Laci borzalmas, egy fakanalnák több hangja van. Robin tipikus zuhany alatti minőség. Dani és Maci, illetve Edina ér valamennyit. Sajnos az ilyen podukciókhoz rövid az élet. 

Dóri lekapta Edinát, aztán Ádámot

0 Tovább

Dóri lekapta Edinát, aztán Ádámot



A plasztikus ősbemutatót tartott Edinával, Ádámból pedig repetát kért. Érthető, hiszen saját bevallása szerint nem mindennapi élmény a fiúval nyálat cserélni.

Ellenfelével csókolózott Dóri

Míg mások veszekedtek, addig Dóri ismét megturnéztatta a száját: Rájött, hogy Edinával még nem csókolózott és ezt gyorsan pótolta, majd Ádám szájában végezte.

0 Tovább

Ádám és Fanni egymás torkának esett



Nem túl szépen veszekedett a páros, még az anyukák is felmerültek a szócsatában. Dennis gyakorlatilag csendben hallgatta őket.

Fanni és a terhességi teszt

Az egyre közönségesebb Fanni és a már cseppet sem finomkodó Ádám egymás torkának esett. Az okot Fanni szolgáltatta azzal, hogy megint kiesett belőle a kamionos, amit most nem tűrt a fiú. Az civakodásnak Fanni azzal ágyazott meg, hogy megkérte Ádámot, moderálja magát.

2 Tovább

Hirdetés

Facebook