Összecsap a sajátos testszag és a rossz énképpel küzdő ripacs.

Fanni nunija ráncos a szoli miatt

Ma este újabb “hatalmas” csatára van kilátásunk, a szerepét túljátszó Reni és a budai úrfi között kell ezúttal választanunk. Míg Reni viselkedése sokaknál kiverte a biztosítékot elmebeteg hisztikkel és kegyetlen, nagyzolós beszólásaival, addig Dani ellen csak a villatársakat megosztó sajátos testgőzt tudjuk felhozni.

23:34 Reni a villalakók közül Macinak üzen. Egészen meglepő fordulattal kívülről is további gyűlölködésre és szardobálásra biztatta a többieket.

23:27 A nézők hasonló arányban juttatták vissza Danit, mint legutóbb Zsut. Maciék szövetsége egyre gyengébb. Reni pedig a Belevalóban értékel Aurélióval és Évával. 

23:21 Gyere Dani, várunk, hallatszik Edina kiabálása. Gyere Mama, mondja Dennis.  Vált a lámpa, nyílik az ajtó és belép Dani. A cowboyok örülnek, az indiánok szomorúak.  

23.17 Reni pedig nehéz este elé néz. Nem gondol most sem mást, mint a párbaj előtt. Lilu mint valami beszélgetős műsorban, lágy zongorazene kíséret mellett faggatja a pityergő Renit, aki ha visszamenne sem játszana másként.

23:15 Lezárták a szavazást. Nézzük, 73 és 27 a százalékok aránya. Dani megy vissza. A nézők most is kitettek magukért, és a konfliktust választották a lagymatag andalgás helyett. Dani Lilutól csent puszik után megkapja a Lila kendőt, majd távozik a Villa feliratú ajtó alatt.

23:10 Maci kortesbeszédet tart Reniért. Nem a buli és az alkohol a legfontosabb, Reninek más az értékrendje. Ha ilyen emberekkel lenne tele a világ nem lenne háború, nem veszíthetjük el ezt a gyöngyszemet. Szívem legszebb szobáját ajándékoztam neki. Becsület, szeretet, tisztesség, erre szavazzanak a nézők.

23.08 Dani szereti a Barátok Közt, de ez most nem az, nem a második párbajnál kell a barátaidra rátenni a jelet. Ki kinek a játékszere? Dani szerint ő nem Zsu játékszere, hanem cinkostársak, ahogy ezt a címet Attilától megörökölték.  

23:05 Dani kapcsolatait feltáró videóban inkább Zsu, Edina dominál, Láthattuk Lacival közös kis szájkaratéjukat is. A visszakapcsolás után mégis Reni nevét skandálja a nézőtér.

23:04 Nagyon jó kérdést tett fel Lilu, az érdekelte, hogy ha nem a Zsuzsa elleni hadjáratban élte volna ki magát, hanem abban, hogy többet mutasson meg magából, akkor is itt lenne-e? Reni szerint a kollektív szeretet fontosabb mindennél, és aki ez ellen vét, azzal le kell számolni. Na jó, ezt nem szó szerint idéztük. Még annyit mondott, ami fontos lehet, hogy szerinte Danit könnyű irányítani, mert fiú.

23:00 Százszor látott képsorokat ismételnek Reni kapcsolatait feltáró videó jeleneteiben. Az egyik közös asztali vacsorájuk után végigvesszük, hogyan bomlott két táborra a csapat. Reni még a mai napig nem érti, hogy mért nem a szeretetteljes Vikcsu jött vissza a párbajról.

22:51 Daninak hiányik az átható hagymaszag a stúdióból. Reni aggódik, hogy Dani átvette Zsu látásmódját, és emiatt lenézi. Lilu rákérdez a Veni Vidi Vici-re, hogy ezzel a mottóval jött.e a párbajra. Reni bevallotta, hogy csak viccelt.

22:47 Dani is végigpuszilgat mindenkit, majd megöleli Zsut és elindul a stúdióba. Ugyancsak nagy nehézségek árán tudja csak kinyitni az ajtót.

22:45 Eufórikus állapotba kerül Reni, miután felfedezi szeretteit a nézőtéren. Bence csak úgy megjegyzi, hogy nagypapája mellett Norbi, a vőlegénye is itt van. Reni bocsánatot kér  Norbitól, mentegeti magát, hogy egy vízilabdás sráccal kacérkodott, mintha az nem számítana. Lilunak válaszolva mondja, hogy Zsut nem nézné le, ha visszatérne a villába, bár jókora fölénybe kerülne. Sokkal keményebb a játék, mint gondolta. Bántják a lelkét, de így erősödik. Ha Zsuzsán nincs lila kendő, akkor lehet őt hívta volna ki, de elgondolkodott azon, vajon miért azt a gonosz nőt választották a nézők.

22:38 Reni búcsúzik, indul az egy perc. Akiket szeret, már elmondta hogy mennyire fontosak nekik. Két ember kivételével mindenkit szeret, és mindenkitől puszival búcsúzik. Úgy reméli visszajön, de sosem lehet tudni. Zsuzsa, nézd el, hogy nem kapsz puszit - búcsúzik. Noszogatva, sóhajok közt indul el.

22:35 - Dani és Reni kapcsolati videóját mutatják épp. Reni pincsikutyázásai után a múlt kori párbaj képeivel alapozunk a mostani párbajra. Aztán a szegénységi bizonyítványok kiosztása, majd pedig az Oscar-díj esélyes kiválasztás mozzanatait látjuk.

22:33 - Bence zavarba ejti Fannit, ezért a lány meg sem tud szólalni, és mivel őt zavarja Bence, ő kis is megy egy percre. Bár Fanni ezek után sem tudott mit mondani.

22:31 Bekapcsolnak a villába. Maci vicceskedik, Zsu még viseli a lila kendőt. Lilu összefoglal. Bence kérdi, mi a két csapat közt a különbség. Ádám szerint a két csapat  közös halmaza Zsu: az egyik kedveli, a másik csapat gyűlöli.

22:23 Reklám után érkeznek a párbajhősök.

22:22 Dani nyalja a tányérját, kultúrcsaládok most takarják el a szemüket.

22:19 Dennis megkérdi Danit, hogy gondolta-e Robinról, hogy meleg, s hogy lenne e gondja ezzel. Dani politikusként terel, hárít. Neki baja nincs a melegekkel, de valaki mégis mintha hallotta volna az ellenkezőjét. Zsu szerint pedig Robin akkor is úgy viselkedik, mintha meleg lenne. Robin magyarázkodni kényszerül, fel van háborodva és fenyeget. Azzal magyarázza viselkedését, hogy apa nélkül nőtt fel. Viselkedése érthető.

22:15 Az indiánok konkrétan olyan kérdést tettek fel Daninak, amire válaszként el kellett mondania egy fél kortesbeszédet. A kérdés az volt, hogy miért van helye a villában. Gyakoroltatták vele. Nem volt túl okos húzás.

22:13 - Közben az összefoglalóban egymásnak kellett kérdéseket intéznie a csapatoknak. A cowboyok szintet és értékvilágot akartak megfogalmazni a kérdéseiknél, az az első az volt, hogy miért vált meg ország-világ előtt a bugyijától Reni. A lány a színészet lényegét hozta fel válaszként, tulajdonképpen azt mondta, hogy amikor letolta a bugyiját, az nem ő volt, hanem egy szerep.

21:48 A párbaj tehát lassan elkezdődik, addig is összefoglalót láthatuk a tegnap eseményeiből. A párbaj stúdiójában nézőként helyet foglal Reni vőlegénye, Norbi is. Így szinte testközeli számára is az élmény, ahogy jegyese a sztriptízbe hajló indiántánc harmadik másodpercében letolja a bugyiját. A bejátszás végén Istenes Bence nem volt rest megkérdezni, hogy esett látnia Renit ebben a szituációban. Norbi válasza egyszavas volt: rosszul.

21:40 Első bejelentkezés a stúdióból, a fantomképek 75 - 25 százaléknál állnak, az a tippünk, hogy Dani vezet nagyon.

A villáminfókért kövess bennünket a Facebookon is!