Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Beköltözött Edina, a jó illatú



Az első összefoglalóból kiderült, hogy a fiúk nem sokkal a beköltözés után fogadást kötöttek.

Laci nagy ötlete volt, hogy aki először egy lányt magáévá tesz, annaka többiek egy kívánságát teljesítik. Pont ennek a jegyében telt az első napjuk, vagyis mindenki ráhajtott valakire. Laci persze Dórira, Dennis és Dani Fannit próbálta puhítani. Vikcsut senki nem akarta megmászni. Egyelőre!

Laci bevallotta a titokszobában, úgy érzi, Dennis lesz az ő embere, Daniból ugyanis nem nézi ki, hogy tökös lenne Mondjuk szereti a Hegylakót, de szerinte ármánykodik és sunyi is.

0 Tovább

Felkészül: Edina



A villába ma este Edina költözik be.

Edina 22 éves, a halak jegy szülötte és eddig felszolgálóként dolgozott. Gyerekkorában véletenül felgyújtotta a házat, de az isteni gondviselésnek hála megmenekült.



Edina nyugodt, visszafogott lánynak tűnik, aki a szexen kívül mindent megtenne a győzelemért, és kedvenc könyve Móricztól a Légy jó mindhalálig.

A napi összefoglaló és Edina beköltözése hamarosan kezdődik!

0 Tovább

Betartotta ígéretét az aktmodell



Dóriról már a bemutatkozó kisfilmje is sejteni engedte, hogy nem a levegőbe beszél.

A címlaplány korábban azt ígérte, meztelenül zuhanyzik majd, ahogy ezt otthon is szokta. A kamerák előtti efféle magamutogatás egyáltalán nem áll távol a szőke lánytól, aki saját bevallása szerint több férfimagazin címlapján pózolt már.

1 Tovább

Laci egyszerű, mint egy bot



A beköltözés előtt a játékosok egy hotelben hédereztek, amelyről egy rövid kisfilmet is láthattunk, mármint arról, ki hogy töltötte ki ezt az időt. 

VV Dóri szelfi pózban a tükör előtt a fésűjéhez beszélt, amely elárulta neki, hogy ő nyeri meg a versenyt, akkor is ha nincs egy rongya sem, és meztelenül kell majd a fináléban helyt állnia. 

 

Vikcsu igazi ínyenc módjára tubusos tejszínhabot tolt a szájába, amelyet bonbonokkal bolondított meg.

Dennis ismét azt a képet próbálta erősíteni a nézőkben, hogy ő egy igazi vadkan, ugyanis egy újságnyi csajra izgult rá, a szájával pedig maszturbálást imitált. Tejóisten. 

Laci, a drága, pedig keresztrejtvényt fejtett: két betű, házőrző, erre gond nélkül beírta: ló. Szeretnénk mi az ő világában ostobák lenni. Úgy tűnik, mindenki kimaxolta azt a bizonyos fél percet.

0 Tovább

Dennis élő adásban rúgta ki a csaját, sőt! 



Idejekorán, bénán és megfontolatlanul szabadult meg a nőjétől a komisz kéménybélelő, aki csicskának érezte magát a család női mellett.

Láthatóan Dennist is meglepte, hogy beköltözéskor kidobta a nőjét. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, amit először gondoltunk, tudniillik hogy tuti előre megrendezett jelenetnek vagyunk a tanúi. Lehet, hogy nem, úgy néz ki, ez a fiú tényleg ennyire buta. Egy ócska "többet érdemelsz nálam" szöveggel koptatta le a lányt úgy, hogy ezzel gyakorlatilag el is vesztette a helyszínen artikulálatlanul neki üvöltők több mint felét.

0 Tovább

Az első hat játékos beköltözése - élő



Kövesd velünk percről percre a hetedik széria beköltözőshow-ját!

A részletes tudósításokat itt találjátok:

Az első adásban hat játékos költözött be a megújult villába.

0 Tovább

Az első hat játékos beköltözése - élő - 2



Viszlát holnap!

20:54 Bence azt bizonygatja, hogy Dennis viselkedése nekik is meglepetés volt. Annyira azért nem hiszünk neki.

20:53 Néhány kedves jelenet a felkészülés idejéből a hotelszobákból. A tükréhez beszélő Dóri volt a csúcs.

20:52 Dennis bevonult, a meglepetés nem volt túl nagy, most isznak és megpróbálják beüzemelni a jakuzzit. Adjatok még piát a gecibe! - nyomatékosít Dennis.

20:46 Dennis kortesbeszéde pedig a műsor abszolút mélypontja :-( Jó sokáig kellett valószínűleg castingolniuk szegényt, hogy ilyen jól tudja hozni a visszataszító karaktert.

20:44 Dennis műszakítása a barátnőjével élő adásban nagyon gáz :-(

20:42 VV Vikcsu annyit káromkodik, hogy állandóan sípolni kellene miatta, ha nincs kint a karika. Elkezdték tanulni Vikcsu nevét a többiek, amit még nekünk is ízlelgetni kell még. Laccci szájából is kiesik állandóan a kapa, nagy büntetés lesz ennek a vége, ha már az első beköltözők nem tudnak egy mondatot sem bazdmeg nélkül belemondani a mikrofonba. 

20:41 Dennis, a komisz szabolcsból jött és egy igazi rosszcsont. Két nővel él együtt, a csajával és annak anyjával, de sajnos csicskának érzi magát mellettük. Kétmillió forint hitelt vett fel, hogy klipet forgasson, de sajnos nem jött meg a világhír, Dennisnek viszont most dolgoznia kell :-(

20:38 Megjött Dennis, a hatodik lakó, de valami baja lehet, mert nagyon ordít. 

A Lajos nagyon erős emberha a Lajos ordít, akkor valami nagy baj van.

20:36 Első feladat: meg kell lepniük a hatodik lakót valamivel az udvaron. Tegyük ki a micsodánkat mind! - javasolja Fanni :D

20:34 Most a kamerakrosszban vagyunk, ahonnan a játékosokat veszik. Mi ezt már láttuk az év eleji bejáráson.

20:33 Bence most élőben megmutatja, mi van a kulisszák mögött, gombok, kamerák, a stáb, stb.  Kiderül, VV Dorka is itt dolgozik!

20:26 Ez nagyon hárd! - Ebben az évadban is remek új magyar kifejezéseket fogunk tanulni! 

20:25 Villakapcsolás, már öten vannak és természetesen már ISZNAK! :D

20:22 Laci beszéde is kicsit darabos. Ő is elindul befele, de először Lilu kap egy puszit. Már csak egy játékosunk maradt.

20:20 Viki aggresszívban nyomja a kortesbeszédet, de szerencsére vége. “Imádni fogtok, mert ismerem az agyatok anatómiáját”.

20:19 Vikcsu szerint Laci cuki. De az is lehet, hogy cukcsi.

20:15 Lacit faggatják, de annyira azért nem okos. Bencéék kicsit szenvednek. Majka a kedvenc VV játékosa és megkérdezte a szerkesztőktől, hogy lesz-e külön szobája.

20:14 Laci, az alfahím bemutatkozó filmje elég egysíkú, a csajozásról szól. Laci bokszol (mint Dóri), zongorázik, továbbá nagyon szép és sok tetkója van. Inkább sok. 

20:10 Viki a patológián dolgozik, amit imád. Izgalmas munkahely, azt mondja. A szerelmi élete kicsit csalódásos.

20:05 A Telhetetlen Viki is a szokásos szelfi-kamerapózban nyomja, de az ő esetében a keze egy kicsit félelmetes. Nem szereti a húst, ha jól értjük. Bencéék valamiért Vikcsunak szólítják, jaj.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook