Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megható videó: Edinával közölték a halálhírt



A lánynak az édesanyja mondta el, mi a helyzet. Edina próbálja tartani magát.

Dennis három napig nem nyomul Fannira

Edinának ki kellett mennie a riportszobába, mert ezt az utasítást kapta. A többiek érezték, hogy ez nem jó jel, összeverődtek a nappaliban és várták vissza a lányt. Nem sokkal később kisírt arccal meg is jelent Edina, aki nem titkolta, mi történt: meghalt a nagypapa.

Mindenki átölelete és biztosította róla, mellette áll. Laci is, aki szerint nagyon nem érdemelte meg Edina, hogy ez történjen vele. Nem sokkal később a hálóban Dóri és Zsu megbeszélte, hogy így, ezek után nem lehet kivinni párbajozni Edinát, nincs mese, új terv kell ide.

Edina majdnem befejezte a játékot

0 Tovább

Edina majdnem befejezte a játékot



A lány nagypapája elhunyt, ezért ahogy Dórinak, neki is felajánlották, hogyha gondolja: a családjával együtt gyászoljon. Edina inkább folytatja a ValóVilágot.

Halálhírt közöltek Dórival a villában

Edinának elhunyt a nagypapája, tudatta a nézőkkel péntek este Lilu. A lánynak - ahogy Dórinak is - felajánlották, hogy függetlenül attól, miről szól a szerződése, következmények nélkül hazamehet és gyászolhat a szeretteivel, vagyis befejezheti a játékot.

Az élő kapcsoláskor Edina közölte, hogy úgy tudja, a nagypapa is nézte a műsort és drukkolt neki, ezért nem szeretné feladni. Hozzátette, hogy nehezen hozta meg ezt a döntést.

Részvétünk.

Fanni és Reni anyja sír a szégyentől

0 Tovább

Hirdetés

Facebook