Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dennis furcsa dolgot kért a zuhany alatt Macitól



A két férfi egyszerre volt a fürdőben. Nem, nem az történt, vagyis nem egymást szappanozták be, de majdnem.

Büdös férjet választott a királynő

Maci gyanútlanul ténfergett a fürdőben, mikor Dennis elkapta. Megkérte borotválja meg ott, ahol ő nem látja és nem is éri el. Szerencsére ehhez a meg kellett fordulnia, vagyis nem hereborotválásról, hanem tarkó és hátszőrtelenítésről volt szó.

0 Tovább

Ádámot mindenki elküldte az anyjába



Ne csoda, hiszen ő sem angolkisassznyként távozott a villából. Mondjuk Fanni túllőtt a célon.

Robin végre rámehet Dórira

Ádám búcsúlevele sokakat felbosszantott, így nem volt mézesmázas az elköszönés tőle. Dóri felháborodottan beszélt, örömét fejezte ki, hogy nem látja többet, Dennis elegánsan reagált, aztán jött Robin, aki nehezményezte, hogy lelangyízta, de hozzátette, jobban bízik magában, hála neki.

0 Tovább

Ha Zsu visszamegy, Fanni kicsinálja



A villalalók nem kímélik a lányt, csapatostul csapnak le rá. Aki eddig úgy volt vele, hogy kedveli, az is elmenekült mellőle, nehogy őt is megutálják a többiek.

Attila visszatér a villába

Nem kicsit borult ki Vikcsu, mert Zsu párbajra hívta, holott korábban azt hangoztatta, számított rá. Nagyjából mindenki nekiesett a szerencsétlen kiválasztottnak, miután kimondta Vikcsu nevét, még le is gusztustalanozták a többiek.

Amikor el kellett dönteni, kit támogatnak, akkor 9:3-ra nyert Vikcsu, hiszen Zsu mögé természetesen csak Dani állt be és meglepetésként még Robin. Laci és Ádám azzal magyarázta a kifarolásukat Zsu mögül, hogy egész egyszerűen rossz döntést hozott azzal, hogy kit hívott ki, és Reni szavaival élve: szembeköpte magát. Mint az előzetesből kiderült, Robin is lelép Zsu mellőle, így már csak Dani marad neki. 

Fanni már az elején közölte Zsuval: 

Ha visszajösz, bazdmeg kicsinállak!

Dennis arája nagyon ideges lett, és még a lézengőkre is csúnyán lecsapott. Edinát is ki akarja végezni, legalábbis ezt magyarázta Dennisnek és Dórinak a nyugiszobában. 

Vikcsu pedig a maga finom kamionos stílusában így summázta a véleményét Zsuról Robinnak:

Szattyán kurva, pusztuljon innen a gecibe, hülye kurvája.

Edina volt olyan kedves és a hálóban bevallotta Zsunak, Vikcsut várja vissza, de csak taktikai okokból. 

Szexuális túlfűtöttsége miatt lett ellenség Vikcsu

1 Tovább

Hirdetés

Facebook