Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dennis furcsa dolgot kért a zuhany alatt Macitól



A két férfi egyszerre volt a fürdőben. Nem, nem az történt, vagyis nem egymást szappanozták be, de majdnem.

Büdös férjet választott a királynő

Maci gyanútlanul ténfergett a fürdőben, mikor Dennis elkapta. Megkérte borotválja meg ott, ahol ő nem látja és nem is éri el. Szerencsére ehhez a meg kellett fordulnia, vagyis nem hereborotválásról, hanem tarkó és hátszőrtelenítésről volt szó.

0 Tovább

Bréking: cukiskodtak a villában!



A Maci-Laci olyan páros a képernyőn, hogy összeszorul az ember szíve. A nagy medve szeretnivaló kisfiút csinált a macsóból egy pillanat alatt. 

Edina nem tudja, hogyan kell maszturbálni

Zsu tarthatott egy bulit, mivel ő lett a kiválasztott. Dóri ezen a partin összemelegedett az új fiúval, és meg is beszélték: együtt alszanak. Megágyaztak szépen maguknak (Vikcsut nem dobták ki), majd lefeküdtek hárman. 

Laci már a jakuzziban felfigyelt arra, hogy exe kezd összemelegedni Robinnal, de amikor rájött, együtt is hálnak, akkor elszakadt a cérna és bement a nyugiszobába kotonért. Felébresztette az ott alvó Reni-Dennis-Fanni triót, majd távozott nem kevés munícióval. Egy óvszert megtöltött vízzel, majd a hálóban rádobta az ölelkező párosra.

 

Nem volt nagy kiborulás, csak pár csúnya szó hagyta el a lányok vizes száját, Laci pedig az akció után kiment a nappaliba. A srácok azt tanácsolták neki, ne vegyen tudomást Dóriról pár napig, akkor majd minden jobb lesz,mert most ő rohan utána, így Dóri mindig le fogja pattintani, de ha mindez elmarad, akkor jönni fog a lány magától is....

Hastáncos és gimis képek kerültek elő Fanniról

Ádám lelkisegélye és tanácsai után Maci mellé ült Laci, akitől olyan finom fejsimogatást kapott, hogy mindketten bealudtak ülve. <3.

Aznap Dennis is kitett magárért, ugyanis Fannika kedvéért üzembe helyezte a szolit. A lány meg is bolondult: 

Nekem a szoli az mindent jelent, nekem ő pótolja az a boldogságot, amit egy férfitól várok. 

Ezután pedig arról beszélt, hogy mennyire szereti a gép szagát, és bár kicsinek érzi a melleit, ha szolizik, akkor azt gondolja, ő a második Beyonce.

VV Macit újrahasznosította az RTL

0 Tovább

Hirdetés

Facebook