Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mikulás partival riogat Alekosz



Két hete nem hallatott magáról Alekosz, így pénteken Mikulás partit szervez, ahová majdnem mindenkit invitál.

Nem találja ki, kik zuhanyoztak együtt a villában!

Nem bír leállni Nagy Alekosz, a Valóvilág szériák egyik legnagyobb magamutogatója.

Legutóbb attól volt hangos a hazai internet, hogy Alekosz érdi lakásának nappalijában forgatta újra a Terminátor kezdőjelenetét, és az elkészült filmtörténeti jelentőségű művet megosztotta a facebookon.

Igaz, annak volt már két hete is, így le is ült a történet. De itt a Mikulás, ami remek apropónak bizonyult Alekosznak, hogy újra hírt adjon magáról.

0 Tovább

Magát nézi a tévében Alekosz a VV7 helyett



Ahelyett, hogy a mostani karakterek jellemfejlődését elemezné, Alekosz úgy döntött, inkább valós időben nézi vissza a Valóvilág 4-et.

A kebelbarátság lényege az óriási duda

A Valóvilág 4 győztese, Nagy Alekosz igazi troll, Facebook oldalán adta hírül nemrég, hogy nem pazarolja az idejét a VV7-re. Helyette Az emberi psziche és a kitartás Diadalát nézi vissza, ami még Igazi Magyar humor volt.

Unalmas lehet azóta az érdi valóságshowman számára az élet.

"Életem eddigi legnagyobb utazása volt az; amely minden tekintetben a legszélesebb skálán tette próbára az akaratomat; a lelki világomat; az érzéseimet és az érzelmeimet. Az emberi psziche és a kitartás Diadala volt ez. Amikor vissza vissza nézek egy egy fejezetet, sokszor annyira elkap a röhögés, hogy percekig csak nevetek. Igazi Magyar humor volt az; Magyar embereknek. Azóta sem szórakoztam olyan jól.. mint odabent. Ma elkezdem visszanézni mind a 165 napot."

- írja Facebook profilján Alekosz.

Alekosz tegnap eljátszotta, hogy ő Schwarzenegger a Terminátorból.

0 Tovább

Hirdetés

Facebook